Lidmaatschap

WAAROM LID WORDEN?

De speeltuinen worden regelmatig onderworpen aan inspecties. Als een speeltoestel niet aan de eisen voldoet is het aan de speeltuinvereniging hier een oplossing voor te vinden, anders wordt het toestel verwijderd. En dat willen wij natuurlijk voorkomen!

Helaas hebben de toestellen niet het eeuwige leven en is reparatie en vervanging van toestellen van groot belang. Het onderhoud en de aanschaf van nieuwe toestellen kost veel geld. Geld dat De Speulhorst grotendeels zelf bij elkaar moet sparen. Daarom zijn wij op zoek naar leden. Mensen die elk jaar slechts vijftien euro willen doneren, zodat de speeltuinen kunnen blijven bestaan en de jaarlijkse optochten en activiteiten door kunnen blijven gaan. 

Ben jij ook van mening dat het belangrijk is dat de speeltuinen in ons dorp blijven bestaan en wil jij jouw steentje bijdragen? Word dan lid van onze vereniging!

HOE KAN IK MIJ AANMELDEN VOOR LIDMAATSCHAP?

Ieder nieuw lidmaatschap helpt ons om de speeltuinen in De Wijk te kunnen behouden. Meld je aan en stuur een mail met je persoonsgegevens naar info@speulhorst.nl of vul het aanmeldformulier in.